Hohl József
+36 (30) 608 6857
hohl.jozsef@ving.hu

2. emeleti lakás a Berzsenyin

21 500 000 Ft
57 m2
Tégla lakás

 

Nagykanizsa belvárosához közel, a Berzsenyi Dániel utcában vált eladóvá ez a 2. emeleti, tégla építésű lakás. A 4 emeletes tömb panelprogramon már átesett, külső hőszigeteléssel már ellátott. Gépjárművel a tömb előtt kialakított parkolóban díjmentes a parkolás.
A lakás jelenleg jó állapotú, igény esetén jelen állapotában is költözhető. A kémény bélelése megtörtént, így az ingatlan bármikor cirkósítható. A villamoshálózat cseréje részben megtörtént. A nyílászárók műanyag profilszerkezetűek, redőnnyel ellátottak. A hideg illetve a melegburkolatok a szobákban, a konyhában, a közlekedőben, valamint a wc-ben megújultak. A helyiségeket jelenleg gáz konvektorok fűtik. A lakás helyiségei: 2 teljes értékű szoba, egyik erkélykapcsolattal, konyha, fürdőszoba, wc, kamra, közlekedő, melyen beépített szekrény is helyet kapott. Az ingatlanhoz tartozó közös költség 10600 Ft.
Befektetésnek, kisebb családoknak ideális választás lehet.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Azonosító
458214
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Nagykanizsa
Méret
57 m2
Erkély méret
5 m2
Hálószobák száma
2 db
Fürdőszobák száma
1 db
Emelet
2
Szintek száma
4
Fűtés
Egyedi gáz / konvektor
Állapot
Átlagos
Felújítva
2017
Tájolás
Észak
Kilátás
Utcára néző
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, zöld övezet, erkély, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, panelprogram