Kalapács József
+36 (20) 933 7966
kalapacs.jozsef@ving.hu

215 m2-s kiváló állapotú családi ház, egyéb lehetőségekkel.

59 000 000 Ft
215 m2
Családi ház

 

Budapesttől alig egy órás autó távolságra elhelyezkedő, Duna part kisvárosunkban Ráckevén ajánlom figyelmébe az alábbi ingatlant.

Az ingatlan 2017-ben teljesen újjá épült, a 2500 m2 területű telken, ahol egyéb plusz lehetőségek is vannak eredetileg 95-ben épült téglából egy 100 m2-s családi ház.
Jelenlegi tulajdonosa 2017-ben, az eredeti 100 m2-s ház négy falán kívül mindent újjá varázsolt és épített.

Így nyerte el a mai minőségét, formáját a maga 215 m2-s lakórészével. De lássuk az ingatlant, mely saját részre épült és szépült. Már ahogy a telekre érünk látszik, hogy nem mindennapi a kivitelezés, két bejárattal rendelkezik a kapu, az egyik a házhoz vezet, a másik pedig a " telephelyre" (erre a későbbiekben térek ki). A családi ház mindkét terasza illetve az oda vezető rész is térkövezet, a két terasz szinte körbe öleli a házat.

Az ingatlan elrendezése:
Előtérbe érkezünk, itt helyett kapott egy vendég w.c. kézmosóval, majd beljebb lépve elénk tárul az étkező és a konyha. Minőségi - letisztult formája és a ház igényessége is jól látható. Földszinti elrendezése igazán élhető teret ad az ott lakók számára. Többek közt helyett kapott egy háztartási helyiség, mosókonyha, fürdőszoba, három hálószoba, gardrób és a tágas, világos nappali, ahol nem csak az egész család érezheti kényelmesen magát, de a rokonok és az ide látogató barátok is. A házzal egybe épült egy garázs, mely igény esetén akár szobának is használható( kisebb átalakítással).
A ház tervezésekor külön figyelmet fordítottak az energiatakarékosságra, a ház rezsije igen alacsony, eddig az egy havi rezsi még nem haladta meg a 50-60.000.- ft-t (pedig négy tagú család használja),. Fűtése elektromos kazánnal történik, mely radiátorokra kötve üzemelnek, ezen kívül két darab hűtő-fűtő ipari klíma került elhelyezésre. A ház és a hozzátartozó telek riasztórendszerrel ellátott.
A ház tulajdonosa a telek rendezésnél szintén külön figyelmet fordított arra is, hogy a család privát része elhatárolódjon a munkától. A telken helyett kapott egy telephely, melyen található egy 110 m2-s csarnok, 15 m2-s iroda, 45 m2-s raktár..., a telephely bármely más tevékenységre is alkalmas, régebben kerítés elemeket gyártottak itt.

További kérdés esetén állok rendelkezésére.

Azonosító
939908
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Ráckeve
Méret
215 m2
Telek méret
2500 m2
Hálószobák száma
3 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
1 db
Fűtés
Elektromos
Állapot
Kiváló
Parkolás
Garázs
Közművek
Víz, Áram, Csatorna
Extrák
alacsony fenntartás, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, fúrt kút, kertvilágítás, melléképület, amerikai konyha, klíma, közös tároló, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, saját tároló, dekorvilágítás, hidrofor, lakható melléképület, kertkapcsolat, garázs lehetőség