Wollein Attila
+36 (70) 329 5030
wollein.attila@ving.hu

3 lakás egy telken

87 000 000 Ft
367 m2
Családi ház

 

Székesfehérvár Legnépszerűbb részén, a Vezér utcák környékén kínálom eladásra, ezt a felújításra szoruló 3 külön lakással rendelkező családi házat. Felújítás után ideális lehet bérbeadás céljára vagy összeköltöző nagy családoknak, akik közel szeretnének egymáshoz lakni, de mégis elszeparáltan.

Az épület egy 774 négyzetméteres telken fekszik. Az első lakásban étkező, konyha, 2 szoba, 4 félszoba, 2 fürdőszoba található 91 négyzetméteren.

A második lakásban étkező, konyha, nappali és 3 szoba, 2 fürdőszoba és gardrób kapott helyet, 111 négyzetméteren.

A harmadik lakásban nappali, étkező, konyha, galéria és egy fürdőszoba van az 53 négyzetméteren.

A ház U alakban körbevesz egy délnyugati fekvésű, füvesített udvart. Ideális lehet a szabadidő közös eltöltésére. A ház mögött még maradt hely konyhakertnek is.

A házat 2015-ben külső szigeteléssel látták el. A fűtés jelenleg mindenhol gázkonvektorral van megoldva, de a szükséges felújítás adja a lehetőséget, hogy más gazdaságos megoldást alkalmazzanak helyette.

Parkolás az utcán lehetséges, de természetesen az udvaron is ki lehet alakítani egy kocsibeállót. Vagy a 3. lakás feláldozásával garázs is megoldható.

Elhelyezkedés szempontjából az egyik legkeresettebb helyen van ez az otthon. A városközpont akár gyalogosan is elérhető. De természetesen autóval ez csak pár perc, mint ahogy az autópálya elérése is. Aki pedig esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!
Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Azonosító
993866
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Székesfehérvár Felsőváros-Királykút
Méret
367 m2
Telek méret
774 m2
Hálószobák száma
5 db
Félszobák száma
4 db
Nappalik száma
2 db
Fürdőszobák száma
5 db
Fűtés
Egyedi gáz / konvektor
Állapot
Teljes felújítást igényel
Felújítva
2015
Parkolás
Utcán ingyenes
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, parkosított udvar, redőnyözött, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, külső hőszigetelés, saját tároló, napvédő rolók