Szabó Zsolt Győző
+36 (20) 944 3719
szabo.zsolt@ving.hu

4 szobás, tetőteres a központ közelében!

32 800 000 Ft
108 m2
Családi ház

 

Tisztelt Érdeklődő!
Egy szépen karbantartott, jó helyen lévő, 2 szintes ingatlan hirdetését szemléli, amely az előrelátó tulajdonos szándéka alapján keresi új tulajdonosát.
A 80 m2-es alapterületű tégla épület Mohács város központi részének a peremén található. Az alap területet növeli még a később kialakított és beépített tetőtéri rész 2 tágas szobával, illetve egy fürdőszobával, összesen 38 m2-rel. A tetőtéri szinttel együttesen a ház hasznos alapterülete kb. 108 m2.

A lakóház tégla építésű, masszív, sok helyiséggel, nagy terekkel rendelkezik. A déli oldalon található a bejárat, belépve az előszobán át a tágas ebédlőbe jutunk. Innen a háznak bármelyik helyiségébe közvetlenül átmehetünk beleértve a tetőteret is. Az ebédlő ablaka a kertre néz, a lemenő napsugarak a délutáni / esti órákban szépen bevilágítanak. A földszinten lévő 2 szoba (1 nappali, 1 háló) 3 osztású ablakai az utcára néznek, reggeli megvilágítása élvezheti(k) az új lakó(k). A konyha az ebédlőből nyílik, boltíves bejáratával, az egyik oldalon beépített bútorzattal.

Az emeletre széles fa lépcső vezet fel az ebédlőből. A feljáró az ablaktól vezet fel, egy fordulóval és könnyen vehető lépcsőfokokkal az egész lépcsőn. Az emeleti lakórész 3 helyiségből áll. A 2 szoba összesen 34,4 m2, a nagyobb szoba 5,6 x 3,8-as méteres, déli és keleti oldalán egyaránt ablakokkal. A kisebb szoba utcára néző, a feljáróval szemben található. A tetőtéri fürdő egyaránt rejti a wc-t egy zuhanyozót egy kis kézmosóval.
A földszinti fürdő kádas, mellette a külön mellékhelyiség található.
A bútorzat és a berendezési tárgyak megállapodás részét képezik.

Az épület fűtése BAXI típusú gázkazánnal van megoldva, amit néhány éve szereltek fel, a szobákban és helyiségekben cserélt lapradiátorok biztosítják a megfelelő hőmérsékletet.
A szobák burkolata laminált padló, a konyha, ebédlő és fürdők padlólap borításúak.

Az ingatlan része még a lakóház mögött egy szépen kialakított nyári konyha, „buli szoba” jelleggel ad lehetőséget közös kikapcsolódásra, szórakozásra. Nagycsaládosok, nagyobb társaságok előnyben! A padlólapos helyiség kb. 30 m2. Egy cserépkályha is található itt, igény szerint beüzemelhető, még komfortosabbá tehető az itt eltöltött idő.

A lakóépületeken kívül eladó még egy jó állapotban lévő 16,5 m2-es, Hörmann kapus garázs is utcai bejárattal.
Az épületek mellett említésre méltó a nagy kert (a telek 872 m2), amelyen gyümölcsfákat találunk, gyakorolhatjuk a veteményezés fortélyait vagy akár csak élvezhetjük a nagy terület adta lehetőségeket játék, mozgás vagy más, szabad levegőn végzett kert teendő kapcsán.

Ajánlom szinte mindenkinek, aki hasonló, sok szobás élhető házat szeretne.
Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után megtekinthető. Várom érdeklődő hívását!
Üdvözlettel
Szabó Zsolt Győző
+36209443719

Azonosító
496705
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Mohács
Méret
108 m2
Telek méret
872 m2
Hálószobák száma
2 db
Nappalik száma
2 db
Fürdőszobák száma
2 db
Szintek száma
2
Emeleti jellemző
Belső szintes
Fűtés
Egyedi gáz
Állapot
Átlagos
Felújítva
2010
Parkolás
Garázs
Tájolás
Kelet
Kilátás
Utcára néző
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Háziállat
Igen
Extrák
berendezett, csendes utca, kertrész, közeli belváros, külön fürdő és wc, kerti grillezőhely, fúrt kút, saját tároló, lakható melléképület, garázs lehetőség