G. Kovács Zsuzsanna
+36 (30) 641 2172
g.kovacs.zsuzsanna@ving.hu

Balatonfüred óvárosában autentikus társasházi lakás eladó

87 000 000 Ft
130 m2
Házrész

 

Balaton szerelmesei - befektetni vágyók - összeköltözők figyelem!
Megvételre kínálom az Északi- part kulturális fővárosaként emlegetett gyönyörű Balatonfüred óvárosában található ingatlant, mely a múlt század elején még malomként üzemelt. A belső tereken fellelhető autentikus jellegét meghagyták tulajdonosai, így őrizve meg egy csipet múltat, de mediterrán hangulat is visszaköszön a falakon.
Az ingatlan két szintes, társasházzá nyilvánított család ház, melynek a teljes alsó szintje eladó. A felső szint egy egyedülálló hölgy tulajdona.
Falazata nagyrészt kő - 80 cm vastagságban - (és tégla) így klímája nagyon kellemes. Tájolásának köszönhetően körbejárja a nap reggeltől-estig.
Az ingatlan két lakásra osztható, melyek egymásból és az udvarról is nyílnak - külön bejárattal. A kisebb lakás 35 nm-es, mely egész évben könnyen kiadható. A ház egy másik szobája is megközelíthető az udvarról, ahonnan egy manzárdszoba is nyílik, így egy nagyobb gyerek saját lakrésze is lehet. A ház rengeteg lehetőséget rejt magában a 130 nm-nyi területen, akár magán, akár üzleti céllal vásárolja meg.
Fűtése többféleképpen történhet, gáz- cirkó, vegyestüzelésű kazán, cserépkályha és elektromos kandalló biztosítja a meleget, radiátorokon és padlófűtésen keresztül. Masszív faablakai részben redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A bejárat előtt kellemes méretű teraszon hűsölhetünk a nyári melegben, keleti tájolásának köszönhetően.
Az ingatlanhoz tartozik még egy lemezgarázs is - kizárólagos használattal, valamint egy szerszámoskamra is. A felső lakóval csak az első udvar közös - itt 4 autó parkolása biztosított.
A hátsó kert (300 nm) kizárólagos használatú mely a konyhából közelíthető meg (csak innen lehet kimenni) és termő gyümölcsfákkal, valamint szőlővel van beültetve.
Csendes környezet, mégis gyalogosan is csak pár perc a belváros. A tópart autóval 5 perc, gyalogosan 20 perces séta.
Igazi kis ékszerdoboz kiscsaládnak - nagycsaládnak - szálláshelyüzemeltetőknek!

Várom hívását a hét minden napján - hétvégén is!

Azonosító
399222
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Balatonfüred
Méret
130 m2
Telek méret
392 m2
Hálószobák száma
4 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
2 db
Fűtés
Egyedi gáz / radiátor / padlófűtés
Állapot
Átlagos
Felújítva
2019
Parkolás
Udvarban
Tájolás
Délkelet
Kilátás
Udvari
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Háziállat
Igen
Extrák
alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, redőnyözött, terasz, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, kandalló, kertkapcsolat, garázs lehetőség