Horváth Fruzsina
+36 (30) 829 8863
horvath.fruzsina@ving.hu

Belső kétszintes, sorházi lakás eladó Rózsavölgyben

92 000 000 Ft
153 m2
Tégla lakás

 

Budafok talán legszebb részén, csendes, ősfákkal övezett, átmenő forgalomtól mentes utcában eladóvá vált egy 1988-ban épült sorházi lakás.

A házról: az 1980-s évek végén épült ház 5 lakásból áll, melyek egymás mellett helyezkednek el. Az érintett ingatlan a földszinten és az első emeleten helyezkedik el -belső kétszintes. Amennyiben van érdeklődés, a 3. teljes értékű, és a hozzá kapcsolódó tetőtér is eladó külön, de az 4 szint egyben is megvásárolható.

A szintek:
Földszint: ide a betonozott közös udvarból léphetünk be. Ezen a szinten 2 szoba, egy konyharész (itt található a kazán), valamint egy pici fürdő + wc található. Itt helyezkedik el a kb 18 nm-s garázs, ami a lakásból is megközelíthető.
Ez a szint elfogadható állapotban van, de némi esztétikai felújítást igényel. Teljes területe a lépcsőfordulóval együtt: 83 nm (65 nm lakóterület + 18 nm garázs)
Emelet: az első emelet teljesen különálló rész, gyönyörűen felújított nappalival és amerikai konyhával, két hálószobával, külön fürdőszobával és wc-vel. Teljes területe a lépcsőfordulóval együtt 83 nm.

A két szint teljesen külön használható, két önálló lakásként, így akár kétgenerációs családnak, akár befektetésnek -az alsó rész bérbeadásával- kiváló döntés.

A szintek mindegyikén jó minőségű márvány burkolat lett letéve.

A ház tégla építésű, teteje jó állapotú, cseréptető. Ablakai részben jó állapotú fa ablakok, részben cserélt műanyagok.
A ház kazánja egy néhány éves kondenzációs kazán, mely radiátorokon illetve padlófűtésen keresztül adja le a meleget. A nyári melegben klíma biztosítja a megfelelő hőmérséklet elérését.

A háznak szép, közös kertje van, ami gyerekeknek illetve idősebbeknek is remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

Elhelyezkedés:
A lakás a 11-22. kerület határán helyezkedik el, pár percre mind a Savoya Park bevásárlóközponttól, mind a Budafok-Városház tértől. Az utcában egyáltalán nincs átmenő forgalom, így csak azok jönnek oda, akik az utcában laknak, illetve itt van dolguk.
Tömegközlekedéssel a 41-s, 47-, 17-s villamos, busszal a 250, 233, 58-s busz jár többek között a környéken.

Azonosító
584304
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Budapest 22. kerület
Méret
153 m2
Erkély méret
3 m2
Hálószobák száma
4 db
Félszobák száma
1 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
2 db
Szintek száma
2
Emeleti jellemző
Belső szintes
Fűtés
Egyedi gáz / padlófűtés
Állapot
Átlagos
Felújítva
2008
Parkolás
Garázs
Kilátás
Kertre néző
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Háziállat
Igen
Extrák
berendezett, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, új nyílászárók, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, amerikai konyha, garázs lehetőség