Stolcz Gábor
+36 (30) 551 8808
stolcz.gabor@ving.hu

Családi ház és kiváló befektetési lehetőség egyben

56 000 000 Ft
200 m2
Családi ház

 

Lenti turisztikai központjában, az üdülőövezetben eladó egy jelenleg apartmanházként üzemelő 2 lakásos ikerház. Az ingatlan közel húsz éve épült. Mindkét lakrész közel 100 nm hasznos alapterülettel rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozó terület 734 nm-s nagyságú, folyamatosan gondozott. Jelentős része térkövezett, így egyszerre több gépjármű parkolására is alkalmas.

Az épületegyüttes kiváló állapotnak örvend. Az üdültetések mellett a tulajdonos nagy gondot fordított az ingatlan újítására, fejlesztésére. 6 éve az apartmanház új villamoshálózatot, új nyílászárókat, és külső hőszigetelést is kapott. A helyiségek fűtését gáz-cirkó kazán biztosítja, mely a 2 lakrész között fekvő gépházban található az ingatlan összes gépészetével együtt. Emellett a földszinteken, a nappalikban cserépkályha került kialakításra. Az idei évben a szobák meleg burkolata megújult, minkét lakrész festése megtörtént. A nappalikban, illetve a konyhákban árnyékolók, és új lámpatestek kerültek felszerelésre. Frissült a konyhák gépészete is. Mindkét lakrész elosztása ugyanaz: a földszinten tágas, világos nappali, fürdőszoba, konyha, előtér, terasz, míg az emeleteken 2 szoba, fürdőszoba, erkély, közlekedő, nappali.

Az ügyfelek elégedettségének köszönhetően, az ingatlanban a fő- és utószezonokban folyamatos a vendégforgalom, így a leendő tulajdonosnak szinte azonnal jelentős megtérülést jelenthet ez a befektetés. A lenti strand és termálfürdő közelsége, valamint az ingatlan széles és visszatérő vevőköre garantáltan néhány év alatt visszahozhatja az épületbe fektetett költségeket. Az ingatlan családi ház besorolású, így állandó lakhatásra is alkalmas, hitellel, valamint mindenféle állami támogatás igénybevételével is megvásárolható.

Az ingatlant mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne, egy stabil, belátható időn belül megtérülő üzletbe vágni, vagy pedig csendes, kertvárosias területen szeretné kialakítani új életterét. Az épület tagoltságának köszönhetően akár több generációnak is tökéletes választás.

Azonosító
049776
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Lenti
Méret
200 m2
Telek méret
734 m2
Erkély méret
15 m2
Hálószobák száma
4 db
Nappalik száma
2 db
Fürdőszobák száma
4 db
Emelet
1
Emeleti jellemző
Belső szintes
Fűtés
Egyedi gáz / radiátor
Állapot
Átlagos
Felújítva
2015
Parkolás
Udvarban
Kilátás
Panorámás
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, parkosított udvar, prémium anyagok, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, díjmentes parkolás utcán, kertkapcsolat