Szabó Ibolya
+36 (70) 617 4858
szabo.ibolya@ving.hu

Csendes utcában felújított Ház eladó Győr Pinnyéd

38 900 000 Ft
78 m2
Családi ház

 

Győr városrész Pinnyéd átmenő forgalomtól mentes, csendes utcájában kínálok megvételre egy 78 m2-es tégla építésű lakóházat, mely 800 m2 területű összközműves telken található.

Ajánlom Önnek, ha szép környezetben, kertes övezetben keres Otthont családjának, 2 generációnak összeköltözéshez, ha befektetne, vagy akár otthon végezné vállalkozását.

Az 1970-es években épült jelenlegi házat 2021-től teljesen felújították, ahol külön tetőteres lakórész került kialakításra a modern kor igényeinek megfelelően.
A 40 m2-es alsó és 38 m2-es felső részt egy 28 m2-es fa szerkezetű terasz egészít ki.
A két szintet fa lépcsőfeljáró és stukatur mennyezet választja el egymástól, mely természetes hatású melegséget, látványos amerikai konyhás nappalit varázsol, illetve itt található a fürdő – wc is.
A világos tetőtérbe érve a kis hall alkalmas pihenésre vagy akár tárolószekrények kialakítására is. Jobbról és balról egy-egy hálószoba.
A felújítás során új tetőfedés- lemeztető, új esővízcsatorna, új műanyag nyílászárók, új víz- és villanyvezeték, új burkolatok, új fürdő - wc, új fűtésrendszer új radiátor hőleadókkal. A meleg víz ellátást szintén kondenzációs gázkazán biztosítja.
A lakóingatlan berendezése már az új lakók számára ad lehetőséget. Külső munkálatok jelenleg is folyamatban vannak.
Ára: 38.900.000,-Ft

Az osztatlan közös tulajdonban levő telken belül található egy másik ház is az alábbiak szerint.
A beépíthető tetőteres 105 m2-es ház jelenlegi elosztása: nappali, konyha, spájz, szoba, fürdőszoba - wc, háztartási helyiség, padlásfeljáró, pince (teljes ház alatt kivéve nappali).
A felújítás során nemrégiben új tető léceket, lemeztetőt, új esővízcsatornát kapott. Új bejárati ajtó és az egész gádoron új nyílászárók kerültek beépítésre, az utcai szoba ablakai műanyagok, redőnyözött, a többi nyílászáró fa, 2015-ben új padló burkolatokat kapott, új fürdőszoba készült.
A meleg vizet és fűtést kondenzációs gázkazán biztosítja. A hőleadók új radiátorok, illetve szükség esetén a meleg vízhez villanybojler is rendelkezésre áll. Megegyezés alapján akár bútorozva is eladó.
Ára: 40.000.000,-Ft,

Mindkét ház külön mérőórákkal rendelkezik.
A két ingatlan külön-külön és egyben is megvásárolható.

A környék kiváló lehetőség a természet kedvelőinek, sportolási lehetőség a közelben, Aqua Sportközpont mindössze 2 km-re található. A belváros autóval 10 percre, kerékpárral 15 perc alatt megközelíthető. A közelben iskola, óvoda, bolt is elérhető.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Ha felkeltette érdeklődését ez a falusias lakókörnyezetben levő ház, kérem hívjon bizalommal akár hétvégén is nyugodtan!

Szabó Ibolya
+36706174858

Azonosító
876697
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Győr Pinnyéd
Méret
78 m2
Telek méret
800 m2
Hálószobák száma
2 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
1 db
Fűtés
Egyedi gáz / radiátor
Állapot
Teljesen felújított
Felújítva
2021
Parkolás
Udvarban
Kilátás
Udvari
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Háziállat
Igen
Extrák
csendes utca, jó közlekedés, kertrész, közeli belváros, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, amerikai konyha, új villamoshálózat