Wollein Attila
+36 (70) 329 5030
wollein.attila@ving.hu

Egy ház – két lakás

49 900 000 Ft
135 m2
Családi ház

 

Akciós ár csak Július 10-ig!

Székesfehérvár egyik kertvárosi övezetében a Maroshegy elején, a Praktiker és az Interspar közelében eladó ez a két külön bejáratú lakással rendelkező családi ház, 565 négyzetméteres telken. Összeköltözőknek, két generáció együttélésére ideális lehet, de igény szerint összenyitható és nagycsaládosoknak is megfelelő lehet.

A ház alapját egy a téglaépítésű „kádár kocka” képezi, melynek 2004-ben beépítették a tetőterét, ezzel létrehozva egy külön bejáratú lakást. A földszinti lakásban nappali, hálószoba, konyha + étkező, előszoba, fürdő található. Míg a tetőtérben egy amerikai konyhás nappali, két hálószobával és egy fürdőszobával, lett kialakítva. A ház alatt található még egy kb. 15 négyzetméteres pince is.

A fűtés a földszinten gázkonvektorokkal és cserépkályhával lehetséges, míg az emeleten gázkonvektorral, kandallóval és elektromos fűtőpanelekkel van megoldva.

A földszinti lakásban az ablakokon redőnyök is találhatók és ott klíma is segít a nyári meleget elviselni.

A parkosított udvaron és a nagyméretű fedett teraszon lehetőség van a szabadidó kellemes eltöltésére, grillezésre, de igény esetén a kertészkedésre is, hiszen még van egy kis kert is gyümölcsfákkal és veteményessel.

A mindennapi bevásárláshoz a közelben Interspar és több kisebb-nagyobb iparcikk üzlet is a rendelkezésre áll. Az elhelyezkedéséből kifolyólag jó a közlekedés a város bármely része felé. A belváros is pár perc alatt elérhető autóval vagy a közelben levő buszmegállóból. Parkolás a ház előtt díjmentesen biztosított. Az udvarra az autóbejárás nem megoldott.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Azonosító
591780
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Székesfehérvár Maroshegy
Méret
135 m2
Telek méret
565 m2
Hálószobák száma
3 db
Nappalik száma
2 db
Fürdőszobák száma
2 db
Szintek száma
2
Emeleti jellemző
Belső szintes
Fűtés
Egyedi gáz / konvektor
Állapot
Átlagos
Felújítva
2004
Parkolás
Utcán ingyenes
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
csendes utca, jó közlekedés, parkosított udvar, redőnyözött, terasz, kerti grillezőhely, zöld övezet, amerikai konyha, klíma, kandalló