Jobbágy Zsolt
+36 (30) 331 3229
jobbagy.zsolt@ving.hu

Felújított pince Sárospatak központjában

11 250 000 Ft
250 m2
Mezőgazdasági

 

Sárospatak történelmi városközpontjában, a Rákóczi-vár és a várkert szomszédságában egy részben felújított pince magánszemélytől eladó. A lokáció tökéletes, a turistabuszok megállójától és a Bodrog folyón található sétahajó kikötőtől is 50 m-re helyezkedik el. Nagyon jó a kialakítása, körbejárható, de több elágazás is van benne, melyeket vasajtóval lehet lezárni. A belmagassága helyenként eléri a 220 cm-t is.

Jelenleg pinceként funkcionál, azonban a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt. Kevés ráfordítással autentikus vendéglátóipari egység, akár extrém szálláshely is kialakítható belőle. Tökéletes helyszíne lehet borkóstolóknak, borvacsoráknak, de az ide látogató turistáknak akár szabadulópincét is ki lehet alakítani belőle. A Vidékfejlesztési Program pályázati felhívásainak felhasználásával uniós támogatás is igényelhető a további fejlesztésekhez!

A képek magukért beszélnek. Tokaj hegyalján ennyire frekventált helyen, ilyen minőségű pincét nem találni. Jöjjön és nézze meg személyesen. A hét bármely napján megtekinthető előre egyeztetett időpontban.

A megadott ár irányár, alkuképes!

Azonosító
356192
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Sárospatak
Méret
250 m2
Telek méret
250 m2
Állapot
Részben felújított
Közművek
Áram
Extrák
alacsony fenntartás, csendes utca, pince, zöld övezet