Wollein Attila
+36 (70) 329 5030
wollein.attila@ving.hu

Gyorsan megtérülő befektetés a Velencei tónál!

133 000 000 Ft
146 m2
Üzlethelyiség

 

Gárdony központi helyén, forgalmas főút mentén, bejáratott fagylaltozó és kerékpárkölcsönző eladó, gépekkel, felszereléssel és betanítással, valamint a hozzá tartozó, 505 négyzetméteres telekre, 2014-ben épült, 146 négyzetméteres házzal együtt!

Az épület földszintjén helyezkedik el a fagylaltozó és a kerékpárkölcsönző is a hozzájuk tartozó kiszolgáló helyiségekkel együtt. A tetőtérben két különálló lakás van kialakítva, ami lakhatásra vagy bérbeadásra is ideális. Az udvaron parkoló és kettő fedett gépjárműtároló is van.

A házban szinte minden új, hiszen a munkálatok 2014-ben fejeződtek be. Ennek megfelelően korszerű kondenzációs kazánnal történik a fűtés és a melegvíz előállítása. A hőleadás padlófűtéssel történik. Az épületen elhelyezett 73 darab napelem által termelt energia, teljes egészében biztosítja a vállalkozások és a lakások éves energiaigényét.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A ház forgalmas főút mellett helyezkedik el, biztosítva a vállalkozás működéséhez szükséges vásárlókat, egyéb marketing tevékenység nélkül is. A közelben élelmiszerdiszkontok, a városközpont és a tó is pár perc sétával megközelíthető, de ugyanez mondható el minden közintézményről is. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, vasútállomás, autóbuszállomás minden a közelben.

Befektetőknek vagy vállalkozni akaróknak ideális vállalkozási lehetőséget kínál ez az eladó ingatlan. Jelenleg 3 fő üzemelteti. Jöjjön el és nézze meg, majd számoljon! Maga az épület értéke megéri azt az árat, amit kérnek érte. A hozzá adott vállalkozások már csak ráadások! Nagyon gyorsan visszatermeli a befektetett összeget!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Azonosító
037246
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Gárdony
Méret
146 m2
Telek méret
506 m2
Hálószobák száma
6 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
3 db
Szintek száma
2
Emeleti jellemző
Belső szintes
Fűtés
Egyedi gáz / padlófűtés
Állapot
Kiváló
Parkolás
Garázs
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
alacsony fenntartás, berendezett, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, udvari gépjárműbeálló lehetőség, erkély, padlófűtés, amerikai konyha, külső hőszigetelés, új villamoshálózat