Fedák Csaba
+36 (20) 927 9631
fedak.csaba@ving.hu

Hatalmas telek megújuló házzal

99 900 000 Ft
112 m2
Családi ház

 

Hatalmas telek megújuló házzal

Csömör központi részén, Ófaluban kínálom eladásra ezt a hatalmas telket. Jelenleg egy nagyobbrészt felújított ház garázzsal, külön 80 négyzetméteres melléképület és egy 15 négyzetméteres borospince található rajta. Elhelyezkedése kitűnő, az Örsvezér terére 25 perc alatt beérő busz megállója 1-2 perces sétával elérhető. A mindennapi élethez szükséges dolgok (bolt, iskola, kávézó, gyógyszertár, étterem…) szintén sétatávolságra találhatóak.

Az ingatlan jelenlegi állapotában kitűnően alkalmas vállalkozás telephelyének, irodákkal, kiszolgáló helyiségekkel. Ezen kívül lehetséges:
- lakóházként, nagy telekkel gazdálkodásra hasznosítani;
- a jelenlegi ház üzleti funkcióját megtartani, s a telek hátsó részében családi házat vagy kétlakásos társasházat építeni;
- a jelenlegi házat kétlakásos társasházzá alakítani;
- a jelenlegi házat lakóházként és irodaként is hasznosítani, s a telek hátsó részében családi házat építeni.
Bárhogyan is dönt az új tulajdonos, biztos, hogy óriási kert jut minden lakónak.

A ház téglából épült, beton alapra a 60-as években. Az egykori családi házat jelenleg irodaként használják, a helyiségek ehhez lettek kialakítva. Így a fürdő, illetve a nappali befejezésre vár, a vezetékek és a víz/csatorna csövek mindenhol cserélve lettek és műanyag nyílászárókat építettek be. A belső leválasztások gipszkartonból készültek, így könnyen át- vagy visszaalakíthatóak. A ház klimatizálásáról, illetve fűtéséről mennyezeti befúvókon keresztül hőszivattyús rendszer gondoskodik. A teljes épület (garázzsal, raktárral…) tetőszerkezete és lemezcserép héjazata az ereszcsatornákkal együtt új. A telken fúrt kút található.

Az ingatlan per- és tehermentes, rövid időn belül költözhető, rugalmasan megtekinthető. Érdemes megnézni! Mindenkinek ajánlom, aki a város nyüzsgését elérhető távolságban szereti tudni, de a mindennapokban nyugodt, csendes és tágas környezetre vágyik.

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.
-----------------------------------------------------

Azonosító
068764
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Csömör
Méret
112 m2
Telek méret
2071 m2
Hálószobák száma
5 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
1 db
Szintek száma
1
Emeleti jellemző
Földszint
Fűtés
Hőszivattyú
Állapot
Részben felújított
Felújítva
2022
Parkolás
Garázs
Tájolás
Délkelet
Kilátás
Udvari
Közművek
Víz, Áram, Csatorna
Extrák
csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, új nyílászárók, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, fúrt kút, melléképület, amerikai konyha, klíma, új villamoshálózat, saját tároló, szerelőakna