Barna József
+36 (70) 772 2711
barna.jozsef@ving.hu

Hétvégi ház Fonyódon a Balatontól 250 méterre

97 900 000 Ft
52 m2
Családi ház

 

Fonyódon a Balatontól 250 méterre található ez a generálfelújításon átesett, nagy teraszos tégla építésű ház. Az ingatlan egy 760 m²-es telken fekszik. Az 52 m² lakóteret egy nagy nappali, egy zuhanyzós fürdőszoba, két félszoba (6 m², 6 m²) alkotja amelyhez közvetlenül csatlakozik egy 54 m²-es terasz. A telken található még egy 22 m²-es garázs, amely jelenleg tárolóként funkcionál.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a lombos fás környezet és a közeli szabadstrand gondoskodik az igazi balatoni hangulatról. Az utca túloldalán közlekedik a vonat, de az épület szigetelésének, a jó nyílászárónak köszönhetően ez nem okoz problémát, és a nagy terasz is az épület hátsó oldalán lett kialakítva.

Az ingatlanban a teljes felújítás kiterjedt a teljes villany és víz hálózatra, csatornabekötésre, továbbá a front kerítés és a beálló is megfelelően ki lett építve. Víz, villany és csatorna van, azonban a gáz nincs bevezetve, ezért a fűtést elektromos módon kell megoldani az épületben, jelenleg ez még nem történt meg, de a norvég paneleknek a vezeték a helyiségekben elő van készítve.

Ajánlom azoknak akik Fonyódon a Balaton közelében egy igazán hangulatos helyen szeretnének egy teljes értékű ingatlant, akár hétvégi háznak, akár állandó lakhelynek.

Az ingatlan tehermentes, a tulajdoni lapon kivett hétvégi házként szerepel, 40 % önerővel banki finanszírozással is megvásárolható.

Amennyiben meg szeretné tekinteni hívjon egyeztessünk időpontot, akár hétvégén is!

Azonosító
217666
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Fonyód
Méret
52 m2
Telek méret
760 m2
Erkély méret
54 m2
Félszobák száma
2 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
1 db
Fűtés
Elektromos
Állapot
Teljesen felújított
Felújítva
2021
Parkolás
Garázs
Tájolás
Nyugat
Kilátás
Udvari
Közművek
Víz, Áram, Csatorna
Extrák
alacsony fenntartás, jó közlekedés, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat