Wollein Attila
+36 (70) 329 5030
wollein.attila@ving.hu

Ide akár még egy ház is elfér

65 800 000 Ft
75 m2
Családi ház

 

Székesfehérvár Öreghegy egyik csendes utcájában, Pozsonyi út közelében kínálom eladásra, ezt viszonylag nagy telken elhelyezkedő családi házat.

Az épület egy 1098 négyzetméteres, parkosított telken fekszik. A házban nappali, szoba, konyha, spájz, fürdőszoba és egy fedett terasz kapott helyet.

A ház az 1980-as években épült. A belső terek jó állapotban vannak, de értelemszerűen a mai kor igényei szerint érdemes azokat is felújítani.

A fűtés, pár éve cserélt, kondenzációs gázkazánnal és radiátoros hőleadással van megoldva. De rendelkezésre áll, a nagyobbik szobában, egy cserépkályha is. Az elmúlt években beépített, 2 rétegű üvegezéssel ellátott fa nyílászáróknak köszönhetően kedvező a fűtésköltség.

A ház mögött kapott helyet a két autó elhelyezésére is alkalmas garázs és több különféle célra hasznosítható helyiség (kb 50 nm, amit a lakótér területébe nem számoltam bele).

A hatalmas gondozott udvar, árnyas fáival borított terével kiválóan alkalmas a szabadidő kellemes eltöltésére. Aki pedig kertészkedni szeretne, még arra is marad bőven megfelelő földterület.

Az eddigiek alapján is jó üzlet ez az ingatlan, de a telek mérete lehetővé teszi újabb ház építését is.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális helyen van ez az otthon. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje. Egyébként a garázson kívül van még hely a ház előtt az utcán is parkolásra.

Ha felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal és megmutatom!
Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Azonosító
118940
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Székesfehérvár Öreghegy
Méret
75 m2
Telek méret
1098 m2
Hálószobák száma
1 db
Félszobák száma
1 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
1 db
Fűtés
Egyedi gáz / radiátor
Állapot
Átlagos
Parkolás
Garázs
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, parkosított udvar, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, kerti grillezőhely, pince, zöld övezet, saját tároló, szerelőakna