Hohl József
+36 (30) 608 6857
hohl.jozsef@ving.hu

Igényes megoldások, jó kialakítás a Balatontól 150 méterre

89 900 000 Ft
86 m2
Családi ház

 

Fonyód Bélatelepi részén, a Balaton partjától mindössze 150 méterre, de mégis csendes környezetben vált eladóvá ez modern kialakítású, igényesen felújított nyaraló, mely akár állandó lakhatásra is alkalmas. A közel 350 nm nagyságú területen 2 épület kapott helyet, melyeknek összes hasznos alapterülete 86 nm. A fő épület állandó lakhatásra is alkalmas, míg a kisebb, könnyűszerkezetes épület nyaralónak tökéletes választás. Az udvar jelentős része térkövezett. A területre elektromos kapu segítségével juthatunk be.
Az épületek a 2022-s évben teljeskörű felújításon estek át. A felújítások során modern, letisztult terek kerültek kialakításra, a felújítás munkálatok minőségi alapanyagok felhasználásával készültek. Mindkét épület külső homlokzati szigetelést, valamint nemesvakolatot kapott, valamint a tetőszerkezetek hájazata is lecserélésre került. Az ingatlanok új víz, valamint új villamoshálózatot, új burkolatokat kaptak. Tejesen új konyhák, és fürdőszobák kerültek kialakításra. A főépület fűtéséről cirkó kazán gondoskodik, a nyári napokon a hűtést pedig a nappaliban elhelyezett klíma végzi. A nyílászárók műanyag profilszerkezetűek, hő és hangszigeltek, redőnnyel ellátottak. A főbejárati ajtón elektromos redőny került kiépítésre. A főépület helyiségei: konyha és tágas nappali egy légtérben, egy teljes értékű, és egy félszoba, fürdőszoba, terasz. A melléképület helyiségei: konyha és nappali egy légtérben, fürdőszoba, terasz.
Mind kialakításában, mind elhelyezkedésében valóban ritka ingatlan lehet most az Öné! Érdemes megnézni személyesen is!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Azonosító
291786
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Fonyód
Méret
86 m2
Telek méret
353 m2
Hálószobák száma
1 db
Félszobák száma
1 db
Nappalik száma
2 db
Fürdőszobák száma
2 db
Fűtés
Egyedi gáz / radiátor
Állapot
Kiváló
Felújítva
2022
Parkolás
Utcán ingyenes
Kilátás
Udvari
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Háziállat
Igen
Extrák
alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, jó közlekedés, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, melléképület, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, lakható melléképület