Fedák Csaba
+36 (20) 927 9631
fedak.csaba@ving.hu

Impozáns iroda – nagypolgári környezet

83 900 000 Ft
139 m2
Iroda

 

Impozáns iroda – nagypolgári környezet

A Thököly úton található, Ybl Lajos tervezte villában vált eladóvá egy 140 négyzetméteres, díszes nagypolgári lakás. A ház ékessége Ligeti Miklós szobrászművész alkotása: az első emeleti erkélyről kitekintő nőalak szobra, melyhez városi legendák sora kapcsolódik. A villa lokációja nem csak közlekedési, hanem minden más szempontból is kiváló. A ház környékén 5 nagykövetség található.

Az ingatlan a villa magasföldszintjén található, bejárata a lépcsőházból nyílik, de teraszáról közvetlen kapcsolata van a kerttel is. A lakást tágas terek, gyönyörűen kidolgozott mennyezet, díszes üvegajtók jellemzik. A szobák, az étkező és a közlekedők aljzata keményfa parkettával, a többi helyiség kővel burkolt. Fűtése jelenleg gáz-konvektorokkal, illetve Héra cserépkályhával megoldott, a melegvizet gázbojler biztosítja. A beépített terasz ablakai műanyagból, a többi helyiség nyílászárói fából készültek.

A lakás rengeteg lehetőséget rejt. Hasznosítható nagyobb, reprezentatív irodaként, a terek mérete, a lakás elosztása akár kiállítások, művészeti projektek megvalósítását is lehetővé teszi, műteremként is funkcionálhat.

Az ingatlant kiemelten ajánlom ügyvédi vagy közjegyzői irodának.

Az ingatlan azonnal birtokba vehető, rugalmasan megtekinthető. Jöjjön el, nézze és álmodja meg új irodáját!

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Azonosító
931798
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Budapest 14. kerület, Thököly út
Méret
139 m2
Hálószobák száma
2 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
1 db
Szintek száma
3
Emeleti jellemző
Magasföldszint
Fűtés
Egyedi gáz / konvektor
Állapot
Esztétikai felújítást igényel
Felújítva
1992
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, redőnyözött, kertkapcsolat