Wollein Attila
+36 (70) 329 5030
wollein.attila@ving.hu

Legyen egy saját tanyája

30 000 000 Ft
20 m2
Zárt kert

 

Pákozdon csendes zártkerti részén, salakos úton megközelíthető helyen eladó ez a helyi viszonylatban nagy alapterületen elhelyezkedő tanya (művelés alól kivont zártkert). Alkalmas akár lovak, méhek tartására, gazdálkodásra, hobbikertnek, de akár állandó lakhatásra is. A többit a saját fantáziájára bízom.

A 2198 négyzetméteres területen található egy 20 négyzetméteres téglából épült ház, egy 30 négyzetméteres garázs, raktár, egy lovak tartására alkalmas istálló és egyéb kisebb épületek, melegágy.

Közművek közül a villany van bevezetve. A vízellátás saját fúrt kútról van megoldva. A garázs tetején levő napelemek további megegyezés tárgyát képezik.

A közlekedés kiváló. Távolsági buszmegálló az utca végében pár száz méteren belül. Az autópálya lehajtó pedig 5 kilométeren belül található.

A szomszédok nagy része állandó lakos. Az ingatlanba be lehet jelentkezni állandó lakcímmel.

Ha nyugalomra vágyik, ez a ház ideális akár pihenés, gazdálkodás vagy állandó otthon céljára is. Aki megnézi, az biztosan beleszeret!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Azonosító
409644
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Pákozd
Méret
20 m2
Telek méret
2198 m2
Hálószobák száma
1 db
Fűtés
Egyéb
Állapot
Átlagos
Parkolás
Garázs
Közművek
Víz, Áram
Extrák
csendes utca, jó közlekedés, terasz, kerti grillezőhely, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, melléképület, amerikai konyha, hidrofor, kemence