Hegedűs Csabáné Éva
+36 (30) 643 2829
hegedus.csabane@ving.hu

Legyen itt új Otthona

9 000 000 Ft
85 m2
Tanya

 

Kiskunmajsán a Kígyós pusztán kínálom eladásra ezt az ingatlan nyilvántartásban 4316 m2-nyi területen lévő Tanyát ahol 2144 m2 -en, mint tanya, 2172 m2, mint legelő van bejegyezve.

Megközelíthetősége Ülléshez 6 km-re Gárgyánhoz 3 km-re Kiskunmajsához 20 km re található.
A tanyához vezető út végig betonút az utolsó 150 méter csak a homokos út.

1920-as vályog építésű tégla aláfalazást kapó épület
85 m2-én 1 nappali, 2 külön nyíló szoba melyek közül az egyik akár még meg is felezhető és így kaphatunk még egy plusz szobát,1 fürdőszoba wc-vel 1 konyha és 1 kazánház található.

A téli hideg ellen kellemes hőérzetet a nappaliban elhelyezett kandalló szolgálja,melegvizet villanybojler biztosítja, nyáron viszont a vályogtégla vastag falai nyújtanak kellemes hőérzetet lakóinak.

A nappaliban és az egyik szobában melegburkolatként laminált padlóval a másik szobában padlószőnyeggel a konyhában és az előszobában linóleummal a többi helyiségben hidegburkolattal találkozhatunk.
A nyílászárók kicserélésre kerültek a konyha és a nagyobbik szobába fa- a kisebbik szoba és a nappali műanyag nyílászárót kapott.A
villanyvezetékek körülbelül 10 éve voltak átnézve.

Az ingatlan lakható,átlagos állapotú.Némi ráfordítással újragondolással valósítsa meg itt álmait legyen ez az új otthona.
Tulajdonosai szerettek itt élni de az élet a legszebb ajándékkal ajándékozta meg őket ismét így jövőjüket most már máshol szeretnék folytatni.

Az ingatlan kifüggesztésre köteles aláírástól számított teljes jóváhagyás legalább 5 hónap.

Ha a fotók és az alaprajz alapján is úgy gondolja ez az amit keres és személyesen is megtekinteni az ingatlant akkor hívjon elérhetőségeimen akár hétvégén is.

A megtekintéshez ,lábzsákot ,kézfertőtlenítőt szájmaszkot, biztosítok.

Továbbá irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adás-vétel lebonyolításában illetve az energetikai,hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Hegedűs Csabáné Éva
06306432829
hegedus.csabane@ving.hu

Azonosító
470249
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Kiskunmajsa, Kigyós puszta
Méret
85 m2
Telek méret
4316 m2
Hálószobák száma
2 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
1 db
Fűtés
Egyéb
Állapot
Átlagos
Felújítva
2019
Közművek
Víz, Áram
Extrák
csendes utca, zöld övezet, fúrt kút, kandalló, garázs lehetőség