Wollein Attila
+36 (70) 329 5030
wollein.attila@ving.hu

Luxuslakás a belváros közelében

95 000 000 Ft
126 m2
Tégla lakás

 

Pár éve épült ez az egyedi társasház a Királykút városrészben, melynek legkülönlegesebb lakása a felső szinten lévő amerikai konyhás nappalis, 3 hálószobás otthon, hatalmas több helyiségből elérhető erkéllyel. Ezt a lakást annak javaslom, aki két gyerekszobával, egy hálószobával és nappali-konyha-étkezővel rendelkező élhető lakást keres a belváros közelében.

Székesfehérvár belvárosától alig 5 percnyi sétára van. Ha kell, akkor tehát közel a nyüzsgés, de utána a kertvárosi környezet nyugalma vár arra, aki ezt az igényesen megépített lakást választja a családja számára. Összesen 4 lakás található ebben nemrég készült házban, aminek már csak az udvari parkosítása van hátra. Onnantól kezdve a közös zárt udvar is teret adhat a szabadidő eltöltéséhez.

A ház porotherm okos tégla falazattal épült és 15 cm-es szigeteléssel rendelkező külső burkolatot kapott. Így érték el, hogy minimális fűtésigénye legyen, ami gazdaságosan klímával (H-tarifával) , illetve elektromos padlófűtéssel van megoldva.
A lakás feletti lapos tetőre napelemek telepíthetőek , mely tetőt kizárólag a lakás tulajdonosa használhat erre a célra, és nem kell hozzá engedély a többi tulajdonostól.
A nyári meleget pedig a nappaliban elhelyezett klíma segít leküzdeni, valamint a redőnyök, melyek közül az utcafrontiak távírányítósak.

A belső elrendezése nagyon átgondolt. A hálószobák egyike sem szomszédos a másikkal. Így biztos nem zavarja senki a másikat, amikor nyugalomra vágyik. A hatalmas nappali az étkezővel és a konyhával igazi társasági központ. Főleg, hogy a kiemelkedő méretű erkély innen is elérhető, nem csak az előszobából és az egyik hálószobából. Az ablakok szinte mindenhol a padlóig érnek ezért a lakás szinte fürdik a fényben. A fürdőszoba a hatalmas kádon kívül még egy zuhannyal is rendelkezik. A mosógép pedig egy külön helyiségben található, ami egyben egy külön WC-t is jelent, önálló mosdóval.

A méretre készült, beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Tágas, napfényes és minden korszerű géppel felszerelt. Ezek értelemszerűen maradnak és a következő tulajdonos számára könnyítik meg a házimunkát.

Az ablakok több rétegű hőszigetelt műanyag ablakok, a bejárati ajtó pedig a mai kornak megfelelő több ponton záródó, szintén hőszigetelt. Az egész lakásban, kivéve a vizes helyiségeket és az erkélyt, egységes laminált parketta burkolat található. A vételárban benne van a nappali, konyha, étkező igényes bútorzata is. Ide tényleg csak a személyes holmikat kell hozni költözéskor és csak néhány bútort.

Az utcán is ingyenes a parkolás, de erre nincs szükség, hiszen a távirányítóval nyitható kapun keresztül megközelíthető belső udvaron, nagyobb biztonságban van minden itt lakó autója. Sőt igény esetén a lakáshoz megvásárolható az utcai bejárattal rendelkező, távirányítású garázskapuval és műgyanta padlóval ellátott, hatalmas dupla garázs is. A garázs ára : 10 M Ft (29,5 m2)

A lakást a tulajdonosa visszabérli 1-1,5 évre és utána is ajánl rá bérlőt, tehát befektetésnek is ideális.

Aki megnézi, az biztosan beleszeret!

Azonosító
897475
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Székesfehérvár Felsőváros-Királykút
Méret
126 m2
Erkély méret
37 m2
Hálószobák száma
3 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
1 db
Emelet
2
Szintek száma
3
Emeleti jellemző
Zárószinti
Fűtés
Egyéb
Állapot
Fiatal, újszerű
Parkolás
Udvarban
Kilátás
Panorámás
Közművek
Víz, Áram, Csatorna
Extrák
alacsony fenntartás, berendezett, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, erkély, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, garázs lehetőség