Hohl József
+36 (30) 608 6857
hohl.jozsef@ving.hu

Miklósfai városrészben kiváló családi ház

99 000 000 Ft
245 m2
Családi ház

 

Nagykanizsa csendes, közkedvelt, kertvárosi részén, a Miklósfai városrészben vált eladóvá ez az igényes kialakítású, tágas több szinttel rendelkező családi ház. A közel 1200 nm nagyságú gondozott, parkosított területen, a lakóépületen kívül egy akár állandó lakhatásra is kialakítható, 134m2-es műhely is helyet kapott. A műhely saját egyedi fűtéssel, és fürdőszobával is rendelkezik. ( Lehetőség szerint beltéri medence is kialakítható) A területre való bejutás, elektromos kapun keresztül megoldott. A lakók biztonságát mind a lakrészben felszerelt riasztóegység és az udvaron elhelyezett, kültéri speciális riasztórendszer biztosítja. Az udvarban a gyalogos illetve a gépkocsi közlekedésre térkőburkolat került lerakásra. Az ingatlan jelenleg is remek állapotnak örvend a tulajdonosok gondos munkájának és folyamatos karbantartásának köszönhetően. Az ingatlanban és a műhelyben is 3 fázisú erősáram lett kialakítva. A teljes vízhálózat, víz lágyító rendszerrel lett felszerelve. A külső nyílászárók fából készültek duplahőszigetelt üveggel, valamint a beltéri ajtók is fa profilszerkezetűek, hőszigeteltek. Az ablakok egyedileg gyártott, fa árnyékoló spalettával felszereltek. A lakóépület 5 cm vastag homlokzati hőszigeteléssel ellátott. A felső szinti szobák klímával felszereltek. A helyiségek fűtését cirkó kazán végzi radiátorok segítségével. Az ingatlan helyiségei: a szuterén szinten tágas garázs, mosókonyha, kamra, előtér, előszoba. A földszinten egy tágas nappali, konyha étkezővel, egy teljes értékű szoba, szintén tágas előszoba, fürdőszoba, wc, közlekedő, míg az emeleten 2 teljes értékű szoba, fürdőszoba, wc, erkély, közlekedő található.
A családi ház kiváló lehetőség egy kertvárosi élet kialakítására, közvetlen Nagykanizsa város határán. Ezen ingatlan akár nagyobb családok számára akár vállalkozni vágyoknak is nagyszerű életteret biztosíthat.
Ezt az ingatlant tényleg érdemes személyesen is megtekinteni! Az ingatlan 2022. októberétől költözhető!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Azonosító
131931
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Nagykanizsa Miklósfa
Méret
245 m2
Telek méret
1175 m2
Erkély méret
4 m2
Hálószobák száma
3 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
2 db
Szintek száma
2
Fűtés
Egyedi gáz / radiátor
Állapot
Kiváló
Felújítva
1995
Parkolás
Garázs
Kilátás
Udvari
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Háziállat
Igen
Extrák
alacsony fenntartás, beépíthető tetőtér, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, külön fürdő és wc, parkosított udvar, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, automata öntözőrendszer, erkély, melléképület, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, dekorvilágítás, lakható melléképület, kertkapcsolat