Pécsi Norbert
+36 (70) 604 4299
pecsi.norbert@ving.hu

MODERN, KÉTLAKÁSOS ÉDEN A BELVÁROS SZÉLÉN- BEFEKTETŐKNEK

92 990 000 Ft
87 m2
Tégla lakás

 

MODERN, KÉTLAKÁSOS ÉDEN A BELVÁROS SZÉLÉN- BEFEKTETŐKNEK

✔AZ INGATLANRÓL KÉSZÜLT BEMUTATÓFILM ELÉRHETŐ A HIRDETÉSBEN! A VIDEÓ FULL HD 1080P60-ban is megtekinthető!

A IX. kerület, FERENC KÖRÚTHOZ közeli részén, a BORÁROS téren, 2021-ben MAGAS MINŐSÉGBEN- TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT és ÍZLÉSESEN BERENDEZETT, 2 különálló szobás + 1 nappali szobás DUPLAKOMFORTOS lakás valamint egy GALÉRIÁS „MINILAKÁS” várja új tulajdonosát. A lakások SZÉP ÁLLAPOTBAN tartott, LIFTES bérház ELSŐ EMELETÉN találhatók és a körfolyosóról KÜLÖN BEJÁRATTAL rendelkeznek. Mindkét lakás CSENDES környezetben található, MÉRSÉKELTEN NAPFÉNYESEK, a nagy lakás DÉLI-utcai, míg a minilakás ÉSZAKI-udvari fekvéssel.

Kialakításuk és felszereltségük miatt elsődlegesen NAGYCSALÁDOSOK és BEFEKTETŐK figyelmébe ajánlom. A nagy lakás egy NÉGY TAGÚ CSALÁD részére is kényelmes életteret nyújt, míg a minilakás érdekes lehet egy közeli családtag, esetleg egy fiatal egyedülálló vagy pár otthonaként, illetve hosszútávon bérbe adva, a lokációnak és minőségének köszönhetően KIEMELKEDŐEN VERSENYKÉPES bérleti díjon. Bérbeadás esetén kifejezetten előnyös, hogy az alábbi egyetemek a közelben találhatók: SEMMELWEIS Egyetem, BUDAPESTI CORVINUS Egyetem, Károli Gáspár Református Egyetem, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, stb…)

A lakások elosztása alaprajzon mellékelve!

✔ 2021-es FELÚJÍTÁS TARTALMA - Magas minőségű vadonatúj konyhabútor beépített konyhagépekkel (BEKO, WHIRLPOOL, GORENJE). Teljeskörűen megújult fürdőszobák, új fűtés és elektromos rendszer, hőszigetelt legyártatott műanyag ablakok, minőségi laminált padló, eredeti szépségükre felújított belső nyílászárók, biztonsági ajtó, díszítések.
✔ GÉPESÍTETT - Légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő, mosogatógép, mosógép, klíma
✔ BÚTOROZOTT -Az ajánlat alapvető része a beépített konyhabútor, illetve fürdőszoba bútor
✔ LÉGKONDICIONÁLT
✔ LIFTES HÁZBAN
✔ CSENDES KÖRNYEZETBEN
✔ GYERMEK- és BÉRLŐ BARÁT
✔ NAPFÉNYES
✔ TÁGAS TEREK, NAGYPOLGÁRI lakásoknál megszokott belmagassággal
✔ KIVÁLÓ KÖRNYÉK – Egy lépésnyire a FERENC körúttól, egy megállónyira a BUDAI oldaltól, ezen kívül közelben: CORVIN negyed, BÁLNA, DUNA-PART, NMÜPA, NEMZETI SZÍNHÁZ, HALLER GARDEN, LECHNER ÖDÖN FASOR irodanegyed, NEHRU-PART szabadidős tevékenységek lehetőségeivel valamint a kerület kiváló vendéglátó helyei, éttermei, kávézói, bevásárlási lehetőségei. Ha valaki a hagyományos és minőségi bevásárlást részesíti előnyben könnyen elérhető a FŐVÁM térnél található NAGY VÁSÁRCSARNOK is.
✔ KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS – 2-es, 4-es 6-os, 51-es villamos, H7-es HÉV, 2-es és 4-es metró megállója is könnyen megközelíthető (Fővám tér, Kálvin tér)
✔ FOGYASZTÁS ALAPÚ REZSIKÖLTSÉGEK
✔ PARKOLÁS lakcím bejelentéssel kedvezményesen az utcán vagy fizetősen a közelben található PÁVA ház parkolóházban
✔ SZÉP ÁLLAPOTBAN TARTOTT HÁZ

Közös költség: 17.000 HUF/hó (A két lakásra összesen értendő)
Fűtés: Egyedi cirkófűtéssel valamint inverteres klímával. Kedvező költségek a vastag falaknak és hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően.

EGYÉB INFORMÁCIÓK:
FIGYELEM! A KÉT LAKÁS HASZNÁLATI MEGOSZTÁSBAN KERÜL ELVÁLASZTÁSRA. A KÉT LAKÁS EGY TULAJDONBAN VAN. KÜLÖN BEJÁRATTAL ÉS MÉRŐÓRÁKKAL RENDELKEZNEK. AZ INGATLAN HITELEZHETŐ. A HASZNÁLATI MEGOSZTÁS RÉSZE, A SAJÁT TULAJDONI HÁNYADOK, A KIZÁRÓLAGOSAN HASZNÁLT TERÜLETEK, MÉRŐÓRÁK, ÉS A SAJÁT RÉSZEK ÁLLAGMEGÓVÁSÁVAL JÁRÓ FELADATOK, KÖLTSÉGEK VISELÉSE.

A két lakás EGYBEN eladó! A két lakás teljes ára: 92.990.000 Ft.
Az ajánlat része: az alapvető beépített bútorzaton és háztartási gépeken kívül külön megállapodás részét képezi a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil!
Birtokbavétel: MEGEGYEZÉS szerint.
DÍJMENTES és FÜGGETLEN HITELTANÁCSADÓI szolgáltatásunkkal!

AZ INGATLANRÓL KÉSZÜLT BEMUTATÓFILM ELÉRHETŐ A HIRDETÉSBEN! A VIDEÓ FULL HD 1080P60-ban is megtekinthető!
A MEGTEKINTÉSEK FOLYAMATBAN VANNAK!
ELŐZETES IDŐPONT-EGYEZTETÉS A MEGADOTT TELEFONSZÁMON

Azonosító
467594
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Budapest 9. kerület, Boráros Ismeretlen
Méret
87 m2
Hálószobák száma
2 db
Nappalik száma
2 db
Fürdőszobák száma
3 db
Emelet
1
Szintek száma
5
Fűtés
Egyedi gáz
Állapot
Fiatal, újszerű
Felújítva
2021
Tájolás
Dél
Kilátás
Utcára néző
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
alacsony fenntartás, berendezett, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, prémium anyagok, új nyílászárók, amerikai konyha, klíma, új villamoshálózat, dekorvilágítás