Barna József
+36 (70) 772 2711
barna.jozsef@ving.hu

Művész lakás Székesfehérvár történelmi belvárosában

49 900 000 Ft
69 m2
Tégla lakás

 

Székesfehérvár történelmi belvárosában, a Szent Gellért Hotel közelében, műemlék jellegű épületben található ez a 69 m²-es, teljesen felújított 2 különbejáratú szobás, magasföldszinti művész-lakás. A patinás épület történelmi mivoltáról már a külső homlokzat is árulkodik. Ebben a 80 cm-es falakkal épült tégla épületben egykoron a közeli Szent István-székesegyház közösségének tagjai lakhattak. Jelenkorban egy csendes, néhány lakásos társasházként funkcionál, amely egy igen egyedülálló stílust és hangulatot áraszt.

Az ingatlan elrendezése kiváló, a szobák tágasak, a belmagasság 345 cm. A természetes fény a magas boltíves ablakokon jut be a lakótérbe, ahol a régi homlokzati ablak mellett, korhű stílusban kivitelezett, korszerű, dupla üveges műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, megtartva az ablak boltíves kialakítását.

Az egész lakásban új villamos hálózat és új vízvezeték lett kiépítve. A fűtést egyedi gáz konvektorokkal oldották meg, azonban két helyiségben is NOBO elektromos fűtőpanel, továbbá hűtő-fűtő klímák segítik az egyenletes hőmérséklet biztosítását.

A konyha szintén teljes felújításon esett át, itt gáztűzhely és elektromos sütő került beépítésre. A konyhához tartozó kamra jó méretű, stabil polcrendszerrel lett ellátva. A fürdőszoba teljes modernizáción esett át. Különlegesség, hogy az itt található tolóajtó alapanyagául egy színházi díszlet elem szolgált, ezzel is tovább építve a művészeti értékeket a lakótérben.

A tágas előtér, a boltíves nyílászárók, a logikus elrendezés, a stílusos megjelenés teszi teljesen egyedivé ezt különleges belvárosi lakást. Kifejezetten ajánlom azoknak, akiknek fontos a történelmi belváros, a különleges atmoszféra és a művészeti jelleg.

Hívjon, kérjen időpontot, akár hétvégén is!

Azonosító
374454
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Székesfehérvár Belváros és környéke
Méret
69 m2
Hálószobák száma
2 db
Fürdőszobák száma
1 db
Szintek száma
1
Emeleti jellemző
Magasföldszint
Fűtés
Egyedi gáz / konvektor
Állapot
Teljesen felújított
Parkolás
Utcán ingyenes
Tájolás
Délnyugat
Kilátás
Utcára néző
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
alacsony fenntartás, jó közlekedés, közeli belváros, új nyílászárók, klíma, új villamoshálózat