Wollein Attila
+36 (70) 329 5030
wollein.attila@ving.hu

Nagycsaládosok háza a kertvárosban

112 000 000 Ft
152 m2
Családi ház

 

Itt az idő, hogy új házba költözzenek kedvezményes ZÖLD hitelt kihasználva? Legyen csendes, de könnyen megközelíthető helyen? Legyen egy nagy nappalija és legalább 4 szoba, hogy mindenkinek jusson egy? Terasz is jó lenne? Két kocsinak garázs is kell? Ja és jó lenne, ha alig lenne fűtés és villanyszámla?

Akkor mutatom a megoldást!

Székesfehérvár új házakkal teli kertvárosi városrészén, Feketehegyen épül három önálló családi ház egy 2670 négyzetméteres, kerítéssel körbehatárolt, motoros kapuval zárt, térkövezett kocsibejáróval ellátott telken. Nem iker- és nem sorház. Mindegyikük önálló, kb 800 négyzetméteres telekrésszel rendelkezik. Kulcsrakészen kerülnek átadásra még az idén, 2022-ben. Az első ház elkészülte még a nyár előtt várható. Az eredeti műszaki tartalomtól eltérő igények, a lehetőségekhez mérten, egyedi megállapodás tárgyát képezik.

A házak a mai előírásoknak megfelelően energiatakarékos kivitelben készültnek. A falazat 30-as fal+15 cm-es hőszigetelő rendszer. A belső falak könnyűszerkezetes kivitelűek A jelen állapotban még rugalmasan alakíthatóak. A tetőt Bramac cserép fedi. A fűtése elektromos kazánnal és padlófűtéssel van megoldva. BB energetikai kategóriás.

Az ideális elrendezésnek köszönhetően 4 hálószoba, amerikai konyha + nappali, 2 fürdőszoba és egy wc, gardróbszoba és háztartási helyiség található a 152 négyzetméteren belül. A gépkocsik számára 33,5 négyzetméteres garázs készül az utcafront felőli oldalon. A 12,8 négyzetméteres terasz dél-nyugati fekvésű és zöldövezetre néz.

A házhoz járó telekrész elég területet biztosít majd pihenésre, kertészkedésre vagy akár kerti partikhoz is. A család kedvencei is kedvükre szaladgálhatnak majd benne.

A ház közelében buszjárat található, melyen keresztül a belváros, buszpályaudvar, vasútállomás is könnyedén elérhető. Autóval a város és az M7-es autópálya is csak pár kilométeres utazás.

Jöjjön és nézzük meg együtt, amíg lehet választani közülük!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Azonosító
370254
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Székesfehérvár Maroshegy
Méret
152 m2
Telek méret
800 m2
Hálószobák száma
4 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
2 db
Fűtés
Elektromos
Állapot
Fiatal, újszerű
Parkolás
Garázs
Közművek
Víz, Áram, Csatorna
Extrák
alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, külön fürdő és wc, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, zöld övezet, padlófűtés, amerikai konyha, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, kertkapcsolat