Fedák Csaba
+36 (20) 927 9631
fedak.csaba@ving.hu

Nagypolgári villában nagypolgári lakás

83 900 000 Ft
139 m2
Tégla lakás

 

Nagypolgári villában nagypolgári lakás

A Thököly úton található, Ybl Lajos tervezte villában vált eladóvá egy 140 négyzetméteres, díszes nagypolgári lakás. A ház ékessége Ligeti Miklós szobrászművész alkotása: az első emeleti erkélyről kitekintő nőalak szobra, melyhez városi legendák sora kapcsolódik. A villa lokációja nem csak közlekedési, hanem minden más szempontból is kiváló. Boltok, éttermek egy, iskolák, bevásárló központ öt percen belül elérhető. A ház környékén 5 nagykövetség is található.

Az ingatlan a villa magasföldszintjén található, bejárata a lépcsőházból nyílik, de teraszáról közvetlen kapcsolata van a kerttel is. A lakást tágas terek, gyönyörűen kidolgozott mennyezet, díszes üvegajtók jellemzik. A szobák, az étkező és a közlekedők aljzata keményfa parkettával, a többi helyiség kővel burkolt. Fűtése jelenleg gáz-konvektorokkal, illetve Héra cserépkályhával megoldott, a melegvizet gázbojler biztosítja. A beépített terasz ablakai műanyagból, a többi helyiség nyílászárói fából készültek.

A lakás rengeteg lehetőséget rejt. Hasznosítható két külön lakórészre osztva vagy akár nagyobb, reprezentatív irodaként is. A terek mérete, a lakás elosztása akár kiállítások, művészeti projektek megvalósítását is lehetővé teszi, műteremként is funkcionálhat

Az ingatlant jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek fontos a belváros, a Városliget közelsége és megfizethető áron tágas, nagypolgári lakásra vágyik

Az ingatlan azonnal birtokba vehető, rugalmasan megtekinthető. Jöjjön el, nézze és álmodja meg új otthonát!

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Azonosító
484586
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Budapest 14. kerület, Thököly út
Méret
139 m2
Hálószobák száma
2 db
Fürdőszobák száma
1 db
Szintek száma
3
Emeleti jellemző
Magasföldszint
Fűtés
Egyedi gáz / konvektor
Állapot
Esztétikai felújítást igényel
Felújítva
1992
Tájolás
Északnyugat
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, redőnyözött, kertkapcsolat