Wollein Attila
+36 (70) 329 5030
wollein.attila@ving.hu

Olcsó kertes ház Székesfehérváron

39 000 000 Ft
96 m2
Családi ház

 

Ha olcsó kertesházat keres Székesfehérváron jó helyen, akkor nézze meg ezt! Az igaz, hogy teljes mértékben felújítandó, de legalább olyanná alakítja, amilyenné szeretné!

Székesfehérvár kedvelt kórházközeli, kertvárosi városrész szélén, a Budai úton eladó ez a négy szoba + nappalis felújításra szoruló, 93 négyzetméteres ház, két utcára nyíló, 611 négyzetméteres telken. A kis házikóból barátságos otthon varázsolható és még egy kis zöld terület is jár hozzá, ami bőven elég, ha csak a pihenéshez van rá szükség. Ha pedig inkább újat szeretne építeni, akkor a telek arra is alkalmas:
Besorolása LK-6.1. Beépíthetősége 50%-os. Legmagasabb épületmagasság, 6,5 méter.

A ház a 60-as években épült téglából. Minden működőképes benne, de a mai kor igényei szerint már ráfér a felújítás. A házba a víz, szennyvíz, gáz és a villany is be van vezetve. A fűtést gázkazánnal és radiátoros hőleadással van megoldva.

Gyalogostávolságra található a kórház, Halesz park, óvoda, bölcsőde, iskola. A belvárost számos buszjárat segítségével tudjuk megközelíteni.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Azonosító
066468
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Székesfehérvár Vezér és Író utcák környéke
Méret
96 m2
Telek méret
611 m2
Hálószobák száma
4 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
1 db
Fűtés
Egyedi gáz / radiátor
Állapot
Teljes felújítást igényel
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
jó közlekedés, udvari gépjárműbeálló lehetőség, melléképület