Wollein Attila
+36 (70) 329 5030
wollein.attila@ving.hu

Olcsó kis ház közel Székesfehérvárhoz

29 500 000 Ft
55 m2
Családi ház

 

Sürgősen eladó!

Nyugodt, csendes környezetre vágyik a munkanapok rohanása után, de ne legyen messze Székesfehérvártól? Kiköltözne a panelből egy kertes házba, de nem tud sokat ráfizetni?

Ha igen, akkor Önre vár ez az aranyos, 55 négyzetméteres kis ház a festői szépségű Csór-Iszka-Szőlőhegy zártkerti részén, teljesen berendezve a képeken is látható bútorokkal, eszközökkel. A ház két szintes. Kis családnak állandó lakhatásra vagy hétvégi háznak is ideális. Jelenleg gazdasági épületként van nyilvántartva, de kisebb bővítés után átminősíthető családi házzá is.

A földszinten található a tágas amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba. Innen vezet fel a lépcső a tetőtérre, ahol 2 szoba és még egy fürdőszoba van.

A ház, egy hatalmas, két telekből összevont, 2097 négyzetméteres, zöldövezetben elhelyezkedő művelés alól kivont, zártkerti telken fekszik. Nagyon csendes, hiszen a főútvonal pár száz méterre van. Van elég hely a leendő kerti partikhoz vagy a háziállatok szaladgálásához. Autókkal a ház felett kialakított kocsibeállón lehet parkolni. Még maradt hely bőven a gazdálkodásra is, ha valaki arra vágyik.

Az eredeti kőházból csak pár fal maradt a földszinten. A többi részt könnyűszerkezetes technológiával alakították ki extra vastag szigetelést alkalmazva. Az építkezést 2021 végén fejezték be. Már csak a falak külső színezése maradt el, a tél beállta miatt.

A beépített nyílászárók energiatakarékosak. A fűtés és a melegvíz ellátás elektromos. Az elektromos hálózatot három fázisú betáplálással látták el. Igény szerint napelemek telepíthetők a tetőre. A vezetékes víz bevezetve, a szennyvíz derítővel megoldott.

Elhelyezkedés szempontjából nagyon jó. Székesfehérvár pár perces autóúttal megközelíthető, de Budapest és a Balaton is gyorsan elérhető, hiszen az autópálya is csak 10 percnyire van. A napi ingázáshoz tökéletes.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!
Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Azonosító
671511
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Csór
Méret
55 m2
Telek méret
2097 m2
Hálószobák száma
2 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
2 db
Fűtés
Elektromos
Állapot
Teljesen felújított
Felújítva
2022
Parkolás
Udvarban
Közművek
Víz, Áram
Extrák
alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, terasz, új nyílászárók, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, melléképület, amerikai konyha, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, napvédő rolók