Wollein Attila
+36 (70) 329 5030
wollein.attila@ving.hu

Öreghegyi ikerház

59 900 000 Ft
100 m2
Ikerház

 

Székesfehérvár Öreghegy egyik utcájában, a Pozsonyi út közelében kínálom eladásra, ezt a jó elhelyezkedésű ikerházat.
Az épület egy 1814 négyzetméteres telken fekszik, melyet megosztva használnak a másik ikerházféllel. A házban nappali + 3 szoba, konyha, spájz, fürdőszoba és egy garázs kapott helyet.

A ház az 1980-as években épült. A belső terek jó állapotban vannak, de értelemszerűen a mai kor igényei szerint érdemes azokat is felújítani.

A fűtés gázkazánnal működő központi fűtéssel van megoldva. Az ablakokon redőnyök találhatóak. A tető nemrég lett felújítva. Bitumenes zsindely fedést kapott.

A ház alagsorában kapott helyet egy garázs és több különféle célra hasznosítható helyiség ( kb 50 nm, amit a lakótér területébe nem számoltam bele). Ezen kívül a kertrészben is van egy kb 40 négyzetméteres helyiség, ami alkalmas műhely vagy tárolás céljára is.

A nagy gondozott udvar, árnyas fáival borított terével kiválóan alkalmas a szabadidő kellemes eltöltésére. Aki pedig kertészkedni szeretne, még arra is marad bőven megfelelő földterület.

Elhelyezkedés szempontjából jó helyen van ez az otthon. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje. Egyébként a garázson kívül van még hely az udvaron levő fedett autóbeálló alatt a parkolásra.

Ha felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Azonosító
888602
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Székesfehérvár Öreghegy
Méret
100 m2
Telek méret
907 m2
Erkély méret
15 m2
Hálószobák száma
3 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
1 db
Szintek száma
3
Emeleti jellemző
Belső szintes
Fűtés
Egyedi gáz / radiátor
Állapot
Átlagos
Parkolás
Garázs
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
csendes utca, jó közlekedés, kertrész, külön fürdő és wc, redőnyözött, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, melléképület