Törteli Ágnes
+36 (70) 335 5121
torteli.agnes@ving.hu

Öttevényi családi ház eladó!

54 900 000 Ft
110 m2
Családi ház

 

Öttevény forgalomtól mentes utcájában kínálunk megvételre egy könnyűszerkezetes, 110 m2-es családi házat. Az házat 1988-ban a Falco Fakombinát építette. A kivitelező megbízható, leinformálható.
Az ingatlanban a következő helyiségek lettek kialakítva: nappali-konyha-étkező, 2 hálószoba, tetőtéri szoba, gardrób, fürdőszoba, wc, előszoba.
A beton alapra épített ház, betonyp panelekből épült, hő-és hangszigetelt válaszfalakkal. A tető pala borítást kapott. A nyílászárók Sofatherm, hőszigetelő üvegezéssel. A fűtés elektromos panelekkel történik, de a nappaliban egy kandalló is rendelkezésre áll.
Az 765 m2-es telken egy garázs és egy nagy műhely is megtalálható. A kapubejárótól a kertig természetes kőburkolat lett letéve. Az udvaron kialakításra került egy kerti pihenő, grillező.
Ajánlom ezt az ingatlant azoknak a családoknak akik Győr közelében egy kedves, de minden igényt kielégítő, szolgátatásokban gazdag, szervezett és ellátott faluban képzelik el az életüket.

Győri panel lakás beszámítása szóba jöhet.

Irodánk ingyenes bank független hiteltanácsadással áll ügyfeleink rendelkezésére. Több éve ingatlanjoggal foglalkozó Ügyvédünk ingyenes adás-vétel előtti tanácsadással segíti ügyfeleinket. Energetikai tanúsítvány beszerzését, mely az ingatlan eladáshoz ma már elengedhetetlen, rövid határidővel vállaljuk.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Azonosító
699156
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Öttevény
Méret
110 m2
Telek méret
765 m2
Hálószobák száma
3 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
1 db
Szintek száma
2
Emeleti jellemző
Belső szintes
Fűtés
Egyéb
Állapot
Esztétikai felújítást igényel
Felújítva
2012
Parkolás
Garázs
Tájolás
Délnyugat
Kilátás
Udvari
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Háziállat
Igen
Extrák
alacsony fenntartás, csendes utca, terasz, kerti grillezőhely, zöld övezet, amerikai konyha, klíma, kandalló