Wollein Attila
+36 (70) 329 5030
wollein.attila@ving.hu

Palota az Öreghegyen

166 500 000 Ft
348 m2
Családi ház

 

Székesfehérvár Öreghegy legszebb részén kínálom eladásra, ezt a csendes utcában fekvő, csodálatos családi házat. A hatalmas méretek és a sok szoba akár többgenerációk együttélésére is alkalmassá teszik ezt a házat.

Az szinte biztos, hogy ennyi pénzért, ilyen jó helyen már nem venni, vagy építeni egy ekkora házat.

Az épület egy 911 négyzetméteres parkosított telken fekszik, ahol a ház mellet még egy fűthető medence és egy garázs is helyet kapott. A földszinten nappali, étkező, hatalmas konyha, 2 szoba, egy fürdőszoba, egy WC kapott helyet 174 négyzetméteren. A nappaliból közvetlen kijárat van a délnyugati fekvésű hatalmas teraszra, ahonnan lépcső vezet a medencéhez.

A tágas tetőtérben négy igazán nagy méretű napfényes szoba és egy fürdőszoba + külön WC kapott helyet. Igény szerint önálló lakrésznek is kialakítható, hiszen a lépcsőházon keresztül közvetlenül is megközelíthető.

Az alagsorban kapott helyet a két állásos garázs, a szauna zuhanyzóval, egy terem billiárd asztallal és még több tároló helyiség, szintén 174 négyzetméteren.

A ház 1990-ben épült és 2008-ban esett át egy teljes felújításon. A kivitelezés mindenhol minőségi anyagok felhasználásával történt. Egyedi gyártású fa nyílászárók, márvány pult a fürdőszobában stb. A belső elrendezés tervezésekor figyelembe vették, hogy igény szerint a két lakószint külön egységként is funkcionálhat.

A fűtés gázkazánnal történik. Helyiségenként a legideálisabb hőleadó berendezést alkalmazva. A szobákban radiátorokat, míg a közösségi terekben, fürdőszobákban padlófűtést alkalmazva. A legnagyobb emeleti szobában még egy kandalló is található.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális helyen van ez az otthon. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje. Egyébként a két garázson (3 autó) kívül van még hely parkolásra a ház udvarán vagy akár a ház előtt az utcán is.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Azonosító
864269
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Székesfehérvár Öreghegy
Méret
348 m2
Telek méret
911 m2
Hálószobák száma
5 db
Nappalik száma
2 db
Fürdőszobák száma
3 db
Fűtés
Egyedi gáz / radiátor
Állapot
Kiváló
Felújítva
2008
Parkolás
Garázs
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, padlófűtés, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, kandalló, medence, szauna