Takács Zoltán
+36 (30) 156 6513
takacs.zoltan@ving.hu

Panzióvá is alakítható csárda főút mellett

49 990 000 Ft
796 m2
Vendéglátó

 

Új tulajdonosát keresem ennek az akár panzióvá is alakítható étteremnek Győr és Pápa között félúton, Téten. Merjen nagyot álmodni, vállalkozni, ebben a főút melletti vendéglátó helyiségben. A jó átmenő forgalom, az ingatlan elhelyezkedése adott, már csak az Ön fantáziájára vár. A 450 nm-es csárda 1456 nm-es telken fekszik, a csárda előtt és mellett parkolási lehetőség biztosított.

Maga az épület 1985-ben épült, azóta kisebb felújítások történtek. A fűtést vegyes tüzelésű kazánnal oldották meg, összkomfortos. Nyílászáróknál redőny helyett zsaluk biztosítják a sötétítést.

Két nagyobb helyiség várja az oda érkezőket, melyek kellően nagyok ahhoz , hogy étkeztetés, menüztetés mellett nagyobb rendezvényeknek is otthont adjanak. Teljesen bútorozott. A kiszolgálás színvonalát a két nagyobb helyiség közötti bárpult emeli.

A tulajdonosok az étterem nívós működtetése mellett a művészetre is adtak. Az egyik helyiség több falát is vadászjelenetek festményei díszítik, s ha ez még nem lenne elég, több vadásztrófea is ékesíti a falakat. Az összhang teljesen magával ragadja az ott étkezőket.

A meleg konyhás étkeztetés "munkahelyiségei" az ingatlan hátsó részében kaptak helyet. A konyha és a tároló helyiségek teljesen felszereltek.

Egy kanyargós lépcső vezet fel a tetőtérbe, ahol a kisebb helyiségek öltözőként, irodaként szolgáltak. A 346 nm-es tetőtér fennmaradó, kihasználatlan, hatalmas területét akár szobákká is át lehet alakítani, így az étterem panzióként is üzemelhet!!!!
Nyáron a hangulatot a csárda előterében lévő terasz fokozza.

A mostani átmenő forgalom és az úthálózat fejlesztése miatti jövőbeni változások miatt ez a csomópont kiváló lehetőség vállalkozóknak, vendéglátósoknak!

Keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Azonosító
622377
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Tét
Méret
796 m2
Telek méret
1456 m2
Emelet
1
Szintek száma
2
Emeleti jellemző
Tetőtér
Fűtés
Vegyes tüzelésű kazán
Állapot
Átlagos
Parkolás
Udvarban
Kilátás
Utcára néző
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
beépíthető tetőtér, jó közlekedés, közeli belváros, terasz, díjmentes parkolás utcán