Német Máté
+36 (30) 975 8764
nemet.mate@ving.hu

PENTHOUSE BUDAI PANORÁMÁVAL A PÉTERHEGYI LAKÓPARKBAN! F-T-1

135 000 000 Ft
112 m2
Tégla lakás

 

Kulcsrakész Penthouse lakások eladók a Péterhegyi Lakóparkban!

A lakópark 12 épületből áll, mindegyik 3 emeletes, liftes. A penthouse lakások a 3. emeleten találhatóak, épületenként maximum két lakás, nagy terasszal és panorámás budai kilátással!
A lakásokba magas minőségű spanyol hidegburkolatok kerülnek, a vételára a jacuzzit is tartalmazza! A szomszédos telken teniszközpont üzemel!

A hirdetésben szereplő lakás a D épület 3. emeletén található, amerikai konyhás nappali +2 hálószobás elrendezésű. A terasz mindegyik szobából megközelíthető, körbeveszi az egész lakást!
A lakáshoz tartozó mélygarázs beállóhelyet a vételár tartalmazza!
Alapterülete 76 m2 + 107,93 m2 tetőterasz.
Ugyan ez az alapterületű és elrendezésű lakás az F, I és a J épületben is megvásárolható!

Az épületek fűtése házközponti fűtéssel megoldott, a tetőn szolár panelekkel kiegészítve, hogy a lakások rezsije még kedvezőbb legyen. A gyermekes családokra is gondolva játszótér kerül kialakításra a teljesen körbekerített, parkosított területen. A középső épületben egy orvosi rendelő és portaszolgálat is kialakításra kerül. A lakópark mindkét felén villamosmegálló található, így a tömegközlekedés is megoldott.
A lakások magas minőségben kivitelezve kerülnek átadásra, padlófűtéssel, gépesített konyhabútorral és klímával. A belső terek kialakításában lehetőség van kisebb változtatásokra, a burkolatok egyéni ízlés szerint választhatók.
Valamennyi lakáshoz lehetőség van mélygarázs parkolóhely és tárolóhely vásárlására is!

Várható kulcsrakész átadás 2021. december.
Áraink megegyeznek a kivitelezőével!

A feltöltött fotók a már eladásra került lakásokban készültek mintának és ötletadónak!

Amennyiben más elrendezésű vagy alapterületű lakást keres, forduljon hozzám bizalommal, a lakóparkban épülő összes lakásról rendelkezem információval!

Azonosító
005554
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Budapest 11. kerület, Péterhegyi út
Méret
112 m2
Erkély méret
111 m2
Hálószobák száma
2 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
1 db
Emelet
3
Szintek száma
3
Fűtés
Házközpontú egyedi méréssel
Állapot
Kulcsrakész
Tájolás
Délkelet
Kilátás
Panorámás
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
alacsony fenntartás, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, külön fürdő és wc, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, zöld övezet, erkély, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, napkollektor, új villamoshálózat, jakuzzi, napvédő rolók, garázs lehetőség