Slájer Tamás
+36 (20) 363 5186
slajer.tamas@ving.hu

Tinnye központi részén 90 m2 házrész eladó

34 990 000 Ft
90 m2
Tégla lakás

 

Budapesttől 35 km-re a Pilis, és a Budai-hegység között helyezkedő Tinnye községében kínálok megvételre, egy jó állapotú, központi elhelyezkedésű lakást, nagy telekrésszel. Az egyszintes épület, három lakásra tagolódik mindegyike külön mérőórával rendelkezik .Az épület 2174m2-es telken helyezkedik el .
Az ingatlan a folyamatos karbantartásoknak, korszerűsítéseknek köszönheti jelenlegi állapotát.
A 90m2-es, tégla és kő falazattal épült lakás klímaberendezéssel, riasztó- illetve kamerarendszerrel van ellátva.
1998 óta van a jelenlegi tulajdonosok birtokában,amikor egy teljes felújításon esett át . A lakás eredeti belmagassága 3,75m volt, ezt álmennyezettel csökkentették. Kicserélték a víz-illetve a villanyvezetékeket, korszerűsítették a fűtésrendszert ( padlófűtés elektromos kazánnal ) .
Az ingatlanban kialakításra került, három hálószoba, egy nappali, konyha egyben az étkezővel, előtér, fürdőszoba, valamint egy külön WC. Az új tulajdonosnak lehetősége van a tetőtér beépítésére is bővítés céljából a kényelmesebb együtt élésért.
Saját kertrész is tartozik az ingatlanhoz, melynek mérete 956m2, valamint egy kb.60m2-es pince és egy különálló épületrész, mely jelenleg kihasználatlan, illetve felújítandó.Várom megtisztelő érdeklődő hívásukat .

Azonosító
203698
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Tinnye
Méret
90 m2
Hálószobák száma
3 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
1 db
Szintek száma
1
Emeleti jellemző
Földszint
Fűtés
Elektromos
Állapot
Átlagos
Felújítva
1998
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
alacsony fenntartás, beépíthető tetőtér, külön fürdő és wc, redőnyözött, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, melléképület, padlófűtés, klíma, riasztó rendszer, saját tároló, kertkapcsolat