Wollein Attila
+36 (70) 329 5030
wollein.attila@ving.hu

Új építésű családi sorház, központi helyen Gárdonyban

92 000 000 Ft
118 m2
Sorház

 

Kertvárosias, könnyen megközelíthető helyen levő házat keres Gárdonyban? Legyen egy nagy nappalija és legalább 2-5 szoba, hogy mindenkinek jusson egy? Terasz is jó lenne? De ne legyen nagy a kert, mert azzal csak a munka van?

Pont ilyen sorházrészeket ajánlok Önöknek.


Gárdony - Agárd területén a tóhoz és a fürdőhöz is szinte egyformán 10 percnyi sétára levő kertvárosrészében készül ez a prémium minőségű lakópark, melyben találhatók ezek a nappali+2-5 szobás teraszos, modern elrendezésű sorházak. A házak építése 2022 májusban megkezdődik és a szerződéskötéstől számított 1 éven belül birtokba lehet venni őket. Rugalmasan alakítható belterek és egyedi megvalósítási lehetőségek jellemzik a projektet. Ennek köszönhető a változó szobaszám.

A házrészek mindegyike egy-egy saját tulajdonú telken fekszik, ami az építés befejezése után lesz majd igazán szép. Nem kicsik azok sem, hiszen 300-450 négyzetméter közötti terület jut egy-egy lakáshoz. Elég nagyok ahhoz, hogy kerti partikat rendezzenek rajta, vagy hogy elférjen egy medence is, de a család kedvenceinek is bőven jut hely. Házanként 116-160 nm közötti lakótér alakítható ki, 3-6 szobás elrendezésben, tetszés szerint garázzsal, vagy kocsibeállóval.

A legújabb energetikai előírásoknak való kivitelezés és a legmodernebb napelemes rendszer, hőszivattyús padlófűtéssel és
mennyezethűtéssel, gazdaságos üzemeltetést biztosít, akár 0 rezsiköltséggel.

3 féle alaprajz közül lehet választani. Jöjjön és válasszon közülük, amíg van választék!

A meghirdetett ár tájékoztató jellegű, emelt szintű szerkezetkész állapotra vonatkozik és nem tartalmazza az Áfát. Az árak, a választott házrész típusától és egyedi igényektől függően változhatnak. (Az emelt szintű szerkezetkész ár azt jelenti, hogy már csak az egyedi igény szerinti szaniterek, burkolatok és a festés hiányzik. A teljes kulcsrakész állapothoz kb. 55.000 Ft/nm díjjal kell kalkulálni a kiválasztott anyagoktól függően.) A CSOK támogatásra jogosult vevők mentesülnek a vagyonátruházási illeték fizetése alól, ráadásul a lakás vételára után fizetendő ÁFA összegét helyettük az állam fizeti meg.
Az ár tartalmazza a gépkocsibeálló, a teraszok, a kerítés építési és a kert parkosítási költségeit is.

A közelben sportcsarnok, uszoda, rendezvényház, óvoda, általános Iskola, gimnázium, egészségház található, de a tó és a fürdő is gyalogosan elérhető.

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Azonosító
576421
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Gárdony
Méret
118 m2
Telek méret
304 m2
Hálószobák száma
2 db
Félszobák száma
1 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
2 db
Fűtés
Hőszivattyú
Állapot
Fiatal, újszerű
Parkolás
Udvarban
Közművek
Víz, Áram, Csatorna
Extrák
alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, zöld övezet, padlófűtés, amerikai konyha, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, falfűtés, garázs lehetőség