Vajnoczki Gábor
+36 (70) 634 7663
vajnoczki.gabor@ving.hu

Új építésű, energiatakarékos családi ház Alsónémedin

92 000 000 Ft
157 m2
Családi ház

 

Önnek ajánlom ezt a kényelmes, nappalival és 3 hálószobaval rendelkező BB energetikai besorolasú új épitesű csáladi házat, amennyiben fontos Önnek a a tágas, világos élettér, az alacsony fenttartási költség és Budapest közelsége.

A ház alapterülete 157 m2 amely magában foglal a lakótéren felül egy 25 m2-es elektromos kapuval rendelkező garázst és 2 db összesen 46 m2-es teraszt.
A telek területe: 852 m2

Új otthonában az Ön és csaladja kényelmét fogja szolgálni a tágas nappali, melynek belmagassága meghaladja 4,5 métert, a napplival egy légtérben lévő konyha, étkező, a 3 db teljes értékü hálószoba, a sarokkádas, dupla mosdós fürdőszoba, külön wc, és egy háztartási helyiség. A helyiségeket tágas előszoba és közlekedő köti össze.
Az ingatlan rezsiköltsége rendkívül alacsony lesz, mivel minden helyiségben külön szabályozható infra padlófütéssel rendelkezik, melynek müködését egy 10 kw-os napelem rendszer biztisítja.
Ezeken felül az ingatlanba beépítésre került a riasztó berendezés vezetékelése valamint minden külső nyílaszáró esetében az elektromos redönyök vezetékelése.

Az ingatlan március végén birtokba vehető.


Hívjon még ma és tekintse meg ezt a szuper családi otthont.


Irodánk csapata segitségével teljeskörü szolgáltatást nyújtok az adás-vétel lebonyolítása során.
Szükség esetén dijmentes hiteltanácsadással, jogi tanácsadással és energetikus biztosításával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Azonosító
426579
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Alsónémedi
Méret
157 m2
Telek méret
852 m2
Hálószobák száma
3 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
1 db
Szintek száma
1
Fűtés
Egyéb
Állapot
Kulcsrakész
Parkolás
Garázs
Közművek
Víz, Áram, Csatorna
Extrák
alacsony fenntartás, jó közlekedés, külön fürdő és wc, terasz, elektromos garázskapu, fúrt kút, padlófűtés, amerikai konyha, napkollektor