A Városi Ingatlaniroda Kft. (6721 Szeged, Párizsi krt. 26/C.), továbbiakban: Üzemeltető. A www.ving.hu oldal látogatói, felhasználói továbbiakban: Felhasználó A Városi Ingatlaniroda munkatársai továbbiakban: Ingatlan értékesítő A www.ving.hu oldal szolgáltatásainak igénybevételével a Felhasználó elfogadja a lentebb sorolt felhasználási feltételeket. Az oldal használata az alábbi feltételek figyelembe vételével történhet. A jövőben az esetleges felhasználási feltételek változtatását az Üzemeltető közzéteszi a www.ving.hu oldalon valamint a változásról felhívja a Felhasználó figyelmét.

Regisztráció A honlap használata során lehetőség van regisztrációra, és ez által a Felhasználó jogosult lesz további szolgáltatásokat igénybe venni. Regisztráció során az adatokat a lehető legpontosabban, a valóságnak megfelelően kell megadni. Az adatok kezeléséről az „Adatkezelésünk” menüpont alatt olvashat (http://www.ving.hu/privacy-police.html). Ezután az Üzemeltető egy regisztrációs e-mailt küld, melyre kattintva a Felhasználó befejezheti a regisztrációt. A regisztrációt követően a honlap szolgáltatásai ingyenesen elérhetőek. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-75631/2014.

Az oldal szolgáltatásai Ingatlanértékesítőinknek: Hirdetések szerkesztése, feladása, ajánlása, keresése, megtekintése. Felhasználóknak: Hirdetések keresése, megtekintése, összehasonlítása, kedvencnek mentése, ajánlása. A www.ving.hu oldal törekszik az Felhasználók és Ingatlanértékesítők igényeinek széles körű kielégítésére és ennek érdekében az Üzemeltető folyamatosan törekszik az oldalon található szolgáltatásokat bővítésére.

Tartalmi felelősség kérdése A honlapon található hirdetéseket az Ingatlanértékesítő hozza létre, szerkeszti őket. Az Ingatlanértékesítő választja ki a hirdetések mellett megjelenő képeket, illusztrációkat, fogalmazza meg a hirdetés szövegét, és adja meg az ingatlan adatait, melyek tartalmáért az Ingatlanértékesítő a felelős. A hirdetések tartalmáért, valódiságáért vagy harmadik személynek okozott jogsérelemért az Üzemeltető a felelősséget nem vállalja. Az Üzemeltető nem köteles ellenőrizni a hirdetés adatainak, információtartalmának hitelességét. Esetleges közízlést vagy jogot sértő adatokkal, képekkel ellátott hirdetést az Üzemeltető előzetes bejelentés nélkül törölheti a rendszerből.

Jogérvényesítés A Felhasználók és Ingatlanértékesítők az esetleges panaszokkal, kifogásokkal az Üzemeltetőhöz fordulhatnak, aki megtesz mindent a jogsértés orvoslásáért a problémák megoldásáért.

Szerzői jogok védelme Az a jogosult, akinek szerzői jogi törvény által védett művét, hangfelvételét, stb. fennálló jogát, valamint védjegyoltalomból eredő kizárólagos jogát a www.ving.hu oldal tartalma sérti, felszólíthatja a jogát sértő tartalom eltávolítására az Üzemeltetőt. Ilyen esetben az Üzemeltető igyekszik a lehető legrövidebb időn belül cselekedni valamint a jogosulttal együttműködni.