Nyúli nyugalom, építkezzen itt!

558 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálok egy gyönyörű környezetben elhelyezkedő 1193nm-es panorámás építési telket.
Besorolása szerint falusi lakóövezetben helyezkedik el, melyre oldalhatáron álló beépítési móddal 30% beépíthetőséggel építhető lakó épület 3,5m magasságig 40%-os zöldterület megtartása mellett.

Víz és csatorna a telken belül található, a villany kiépítése folyamatban van.

Az ingatlan egy rendkívül szép helyen helyezkedik el egy csendes és nyugodt utcában. A közelben található a Lila-hegyi kilátó, ahonnan jó időben az Alpokaljáig is ellátni, valamint a Nyúli pincesor is.

Nyúl 4400 lakosával Győr-Moson-Sopron megye 2. legnépesebb községe. A Győri járásában Győr és Pannonhalma város között fekszik a 82-es főútvonal mellett, de közúton Győrújbarát felől, vasúton pedig Győr és Veszprém irányából is megközelíthető. Nagyon jó infrastruktúrával rendelkező község.

Vásárolja meg ezt a telket és építse fel itt az otthonát!

Szívesen segítek referenciával rendelkező kivitelező ajánlásával is, vagy akár látványtervvel, hogy el tudja képzelni leendő otthonát. Amennyiben szeretné személyesen is megnézni, hívjon bármikor! 😉

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.

Irodánk ügyvédi szolgáltatással, jogi tanácsadással és díjmentes, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

Takács Zoltán

Takács Zoltán

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 156 6513
Takács Zoltán

Takács Zoltán

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 156 6513